luni, 17 decembrie 2012

Oua proaspete

    Ouale de prepelita

Medicina naturista chineza, considera ca oul de prepelita are efect terapeutic deosebit asupra organismului uman. Fiind devansat doar de veninul de vipera si morcovul coreean Ging-Seng .
Poate fi consumat sub forma cruda sau prin prajire sau fierbere cat si sub diferite amestecuri. Se recomanda sa se consume zilnic 4-5 oua de prepelita ( pentru adulti) care sunt dietetice. In cea ce priveste continutul de microelemente si vitamine comparitiv cu oul de gaina cel de prepelita contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7 ori mai mult fier,de 6 ori vitamina B1, de 15 ori vitamina B2, precum si intreg complexul de vitamine B, A, D3, E si un mare numar de microelemente cum sunt: zinc, sulf, calciu si potasiu. Actioneaza benefic asupra sistemului nervos, revitalizeaza organismul indiferent de varsta, amelioreaza activitatea organelor sexuale, imbunatateste activitatea aparatului digestiv, respirator, excretor si circulator. Actioneaza asupra creerului, sistemului linfatic si imunologic. Refacerea energetica a organismului in perioadele pre si post natale, dupa interventii chirurgicale si radioterapii. Combate procesul generativ de imbatranire, formeaza neuronii in sistemul nervos central la copii, revitalizeaza si fortifica organismul in perioadele de efort.
Pentru a va oferii informati cat mai complete despre tratamentele cu oua de prepelita va oferim urmatoarele retete:

1. CURA DE 120 DE OUA - pentru hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implica acest proces.
2. CURA DE 240 DE OUA - pentru TBC, afectiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronsic, anemie, impotenta, guta, migrene, neurastenie, obezitate; dizolva depunerile de colesterol si impiedica formarea altora, previne arterioscleroza, regenereaza sistemul nervos etc.


Vând ouă de prepeliţă foarte proaspete (pâna la 36 de ore produse). 
Pret: 0,25 ron/buc

Viorel

Tel: 0743664031

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu